Overnatting

Valdres Folkehoegskole C Tom Henning Bratlie 01

Alle deltakere på sommersymfonien under 18 år blir innkvartert på Valdres folkehøyskole på Leira. Her vil også størsteparten av undervisningen, måltider og konserter finne sted. Vi oppforderer derfor alle deltakere til å bo samlet på folkehøgskolen. Dette er viktig for samholdet og for å få den optimale kursopplevelsen! 

Deltakere over 18 år vil bli innkvartert på Scandic Valdres i Fagernes. Disse er selv ansvarlig for å møte til undervisning, øvelser, konserter og ellers følge vårt reglement.

Alle deltakere og foresatte som har fått plass, blir innkvartert på folkehøgskolen. Oppholdet inngår i deltakeravgiften (Obs! alle deltakere født i 2011 eller senere, ha med seg en verge).

På folkehøyskolen er det i hovedsak 2-manns rom, men vi har også noen få 3- og 4-mannsrom dersom det er nødvendig. Deltakerne blir, etter beste evne, fordelt på rom av vår stab. Dersom du har spesielle ønsker for hvem du vil bo sammen med er det viktig at du skriver dette i skjemaet når du bekrefter din plass.

Kursprisen inkluderer alle måltider. Du får servert frokost, middag og kvelds. Lunsj lager du selv under frokosten. Husk å smøre stor matpakke!

Foresatte/søsken som ikke skal bo med barna/delta på kurset, og som ønsker å bo et annet sted, kan finne flere alternativer her: Overnatting

Leira camping er det overnattingsstedet som ligger i umiddelbar nærhet til folkehøyskolen. 

Her er noen bilder fra området:

VFHS Oppholdsrommet

Hovedinngang/oppholdsrom

VFHS Konsertsalen

Konsertsalen - auditorium