Hedda Lydianna Aadland

Papillondeltaker
Papillondeltaker, Cello
Hedda

Hedda Aadland begynte på Barratt-Dues Unge talenter program og musikk på Majorstuen skole da hun var 10 år gammel hos Tove Sinding-Larsen. Hun har studert hos Ernst-Simon Glaser, og den nåværende spillelæreren hennes er Louisa Tuck. Hedda har vært solist på Barratt Dues julekonsert og solist med sinfonietta innlandet. Hedda har også fremført schumann cellokonsert med Kaunas symfoniorkester i Lithauen. Våren 2021 skal Hedda være solist i Dvorak konsert med Barratt Dues symfoniorkester. Hedda har vunnet en rekke 1.priser både som solist og kammermusiker. Blant annet i Midgard, UMM, Sparre Olsen og Jugend Muzisiert. 

Med sin duo, Duo dynamo og Sonoro strykekvartett har hun blitt tildelt æresprisen i Midgardkonkurransen.  

Hedda er en aktiv kammermusiker og har spilt på kammermusikkfestivalene i Lofoten, Risør, Gloger, Halvorsen, Horten, Norsjø, Fjord classics og i Trondheim. 

Hun har også spilt kammermusikk i London, Wigmore hall og I Roma, i den norske ambassade. 

Hedda har i tillegg vært solocellist i 2 år i Ungfilharmoni. Hedda har deltatt på sommerkurs i Astona med Melissa Phelps, Bowdoin festivalen I Maine med prof. Steve Doane, Valdres sommersymfoni med bla. Istvan Vardai, Troels Svane i Tyskland og Torleif Thedéen på Voksenåsen summer academy.