Søknadsskjema er åpent!

onsdag 17. november 2021
Kursflyer _2022_enside (1)
Valdres sommersymfoni åpner nå for søkere til sommerens kurs!

Vi er veldig glade for å kunne presentere kursmenyen for neste års sommerkurs. Søknadsskjema er nå åpnet og det skorter ikke på spennende muligheter! Her finner dere full oversikt over kursmenyen for 2022.

Vi vil blant annet få trekke frem at vi i 2022 vil tilby MITOP (Musikk i teori og praksis) som et gratis valgfag for alle deltakere som ønsker å melde seg på! Det har blitt uttrykt en stor interesse for dette, og vi er derfor svært glade for at Alexander Nickelsen vil undervise i dette valgfaget i begge perioder. MITOP, samt de andre valgfagene vi tilbyr, kan dere lese mer om her.

Vi er som alltid svært stolte over vår fremragende lærerliste, og i 2022 inkluderer denne også, for første gang siden pandemien startet, flere internasjonale navn! Her kan du se oversikt over alle lærerne som kommer til Valdres neste sommer.

Takket være prosjektet Instrumenter i fokus vil alle bratsjister og bassister få gratis kurs, og kun betale for kost og losji! Både bratsj og kontrabass vil også bli tilbudt som gratis valgfag for fiolinister og cellister. 

Trykk her for å komme til den norske versjonen av søknadsskjema. 

Here you can find the application form in english 

Vi gleder oss til å treffes, og minner om søknadsfristen 15.januar.